Kontakt os via formularen herunder eller på:

Booking tlf. nr.: +45 2072 9581

E-mail: booking@glantcamp.dk

Om os

Velkommen til Glant Camp – et naturskønt område i hjertet af det smukke sønderjyske landskab, hvor afslapning og autentiske oplevelser mødes. Vi som ejere af Glant Camp, har en passion for vores område, hvor vi har prøvet at skabe et unikt fristed for større forsamlinger. Her er der mulighed for de helt store fester, aktiviteter, ryste-sammenturer, ja, kun fantasien sætter grænser.

Med rødder dybt forankret i dette landskab, bringer vi hver især vores lokale kendskab og kærlighed til naturen ind i hvert aspekt af Glant Camp. Vores mission er at sikre, at hver gæst ikke blot besøger, men også oplever hvad vores område har at byde på. Fra de åbne arealer og tætte skove til de historiske ruiner og levende kulturarv, er Glant Camp et spejl af Sønderjyllands sjæl.

Som lokale ejere er vi engagerede i at fremme og bevare den naturskønhed og kulturelle rigdom, som omgiver os. Vi tror på bæredygtighed, lokalt samarbejde og i at give tilbage til det samfund, der har formet os. Det er med stor stolthed, vi deler vores drøm med jer og inviterer alle til at opleve den særlige atmosfære her på Glant Camp.

Ejere:
Jesper, Claus, Mette og Christian

15 + 14 =

Tlf.: +45  2072 9581

Udlejes 24/7 alle dage om året

booking@glantcamp.dk